Třídenní spaní v klubovně 4.- 6.února 2011

27.02.2011 15:59

 

Spaní v klubovně

4.-6. února 2011 - Libouchec


Na dny 4.-6. února 2011 jsme měli opět naplánované spaní v hasičárně. Účastnili se: Papouch, Jenda, Michalka, Míša, Bára, Tomík, Jéňa, Pavlík, Michňák, Štěpka, Honzík, Tomášek, Kristýnka, Kačka, Lenka, Verunka, Davídek, Robert.
Pátek: Mezi 16 a 18 hodinou jsme se všichni sešli v hasičárně nahoře v klubovně, kde jsme se přivítali a uskladnili všechny věci, které jsme měli s sebou. Připravili jsme si ,,ložnice'' na spaní, spacáky a další věci, které jsme si nechtěli připravovat potom, až půjdeme spát. K večeři jsme si venku na ohni, který připravil Libor, opekli buřtíky a jinou uzeninu, kterou jsme měli z domova. Po jídle jsme se všichni opět přesunuli do klubovny, kde na nás čekaly připravené postýlky, ale my ještě nechtěli jít spát. Dlouho do noci jsme si povídali a dělali ,,kravál'' dokud jsme neodpadli únavou.
Sobota: Hned ráno jsme vstávali něco okolo osmé hodiny. Ještě před snídaní jsme si dali kraťoučkou rozcvičku na protažení těla. K snídani si dal každý jídlo podle chuti. Byl to rohlík nebo chleba s něčím. Po snídani jsme si museli uklidit postele a připravit si batůžky na výlet. V 10.12h. nám jel autobus z Libouchce na konečnou zastávku do ÚL. Tam jsme nasedli na trolejbus a ten nás dovezl až k lezeckému centu YMCA. Když jsme tam přišli, museli jsme se převléct do cvičebních úborů a do jiných bot, které jsme měli čisté. V lezeckém centru jsme si mohli vyzkoušet na zkušební stěně lezení a tím jsme se připravovali na tu největší stěnu. Někteří lezli, jiní hráli fotbálek a někteří strávili nejvíce času v kavárně. Když už jsme byli všichni vyčerpaní, bylo na čase jet domů. Opět jsme se převlékli vzali jsme si své věci a vyrazili jsme na zastávku trolejbusu, ale domů jsme ještě nejeli. Zastavili jsme se v OC 
Forum, kde jsme dostali propustku na hodinku a půl. V 14.15h. jsme měli sraz před Fórem, kde na nás čekali vedoucí, se kterými jsme se dostali zpět na autobusák. Nasedli jsme do autobusu a někteří byli v momentě v říši spánku. V Libouchci jsme je probudili a všichni společně jsme šli do hasičárny. Tam na nás čekali Románek, Jiřík a Betyna, kteří pro nás připravili pozdní oběd. K obědu bylo rizoto a nebo zapečené těstoviny. Najedení jsme měli chviličku klidu, aby nám pořádně slehlo. Když už jsme byli odpočatí, tak jsme měli jít hrát ping pong.Skoro všichni odešli, ale Danka, Kačka, Jenda a Verča zůstali nahoře a česali se a vymýšleli si různé účesy. Pořádně utahaní jsme se přiřítili na večeři, ke které jsme měli palačinky.
J Po večeři jsme měli jít spát, ale opět jsme dělali rámus dlouho do noci. A navíc se na nás vyřádil Kanadský duch. Ráno co jsme se vzbudili, měli jsme na obličejích pastu a namalované sprosté obrázky. J

Neděle: Hned po probuzení jsme začali lítat k zrcadlu, aby jsme zjistili co máme namalovaného na obličeji. Po zneškodnění všech obrázků a malůvek na nás čekala snídaně. Rohlík nebo chleba. Nasnídaní jsme se mohli vrhnout na práci, která nás čekala. Měli jsme si vyklidit klubovnu, aby v ní mohla probíhat rekonstrukce. K obědu jsme měli sekanou a brambory. Po obědě jsme se zabalili, rozloučili jsme se a postupně jsme odcházeli domů.
Byl to krásný víkend, při kterém jsme si užili spoustu legrace a vyblbli jsme se do sytosti. Děkujeme za krásný víkend.