Dovednostní štafeta 11.prosince 2010

27.02.2011 14:26

  

 

Dovednostní štafeta

 

11.12.2011 - ZŠ Ústí nad Labem - Elišky Krásnohorské

 

 

Dne 11.12. v 7:50 hodin jsme se sešli na autobusovém nádraží v Libouchci. Jeli jsme autobusem přes Chvojna v 8:12 hodin. Vystoupili jsme na zastávce - Hilarova. A šli jsme do školy, do které chodí naše Barča.

 Došli jsme tam sice poslední, ale všichni na nás počkali.

 Převlékli jsme se v šatně, kterou jsme měli společnou s mladými hasiči z Božtěšic.

 Pak jsem šli do tělocvičny, kde byl nástup, kde nám řekli veškeré informace k průběhu dne. Vedoucí vylosovali pořadí, ve kterém poběžíme.

Když jsme přišli na start, museli jsme si vylosovat číslo od 1 do 4. Členové družstva si zvolili, kdo bude jejich kapitán ten poběží s číslem 5. Stopky se spustili a první dva mohli vybíhat - určili technický prostředek a uvázali uzel, doběhli do cíle a vyběhla 3 a 4- ti udělali úplně to samé. A mohla vyběhnout 5, která měla jako jediná právo opravit vše, co bylo špatně.

Od začátku celé soutěže až do konce jsme mohli jít do vedlejší místnosti druhá část tělocvičny, kde byla „diskotéka“. Tam jsme mohli trávit volný čas, dokud na nás nepřišla řada. Volný čas jsme také trávili vykupováním veškerého jídla ve školních automatech, které jsme komplet celé vyjedli. Všechna družstva si odběhla dva pokusy a bylo vyhlášení.  Bára, Michalka, Míša, Honzík a Robert skončili na 5. místě. Verunka, Davídek, Pavlík, Tomík a Jenda skončili na 4. místě. Další družstvo bylo ve složení Kačka, Natálka, Papouch, Lukášek a Honza P.skončili na 7. místě.

 Poté jsme se šli opět převléknout a pohlížet po sobě v šatně.

     Sešli jsme do centra města kde jsme se rozdělili na skupinky - někdo se šel projít na Železniční most další šli na Lanovku, která je vyvezla na Větruši, kde se šli proběhnout také do bludiště, ostatní šli do OC FORUM. Pak jsme se  všichni sešli a mohli jsme jít společně na autobusové nádraží.

Ve 14:40 nám jel autobus zpět. Dorazili jsme do Libouchce a mohli jsme se rozprchnout domů.